معرفی سازه ال اس اف

معرفی سازه LSF,سازه ال اس اف چیست,درباره سازه LSF,اجرای سازه LSF,قیمت سازه LSF,وزن سازه LSF,روش نصب سازه LSF,کارخانه سازه LSF,مجری سازه LSF,مزایای سازه LSF,معایب سازه LSF,LSF چیست,معرفی سازه ال اس اف

Tell:02144289762 شرکت ایده نو مجری سازه های ال اس اف و ویلاهای مدرن در سراسر کشور

معرفی سازه LSF,سازه ال اس اف چیست,درباره سازه LSF,اجرای سازه LSF,قیمت سازه LSF,وزن سازه LSF,روش نصب سازه LSF,کارخانه سازه LSF,مجری سازه LSF,مزایای سازه LSF,معایب سازه LSF,LSF چیست,معرفی سازه ال اس اف

Tell:02144289762 شرکت ایده نو مجری سازه های ال اس اف و ویلاهای مدرن در سراسر کشور

معرفی سازه ال اس اف (LSF)

سيستم قاب سبك فولادي
 Lightweight Steel Framing

 

مقدمه

استفاده از اعضاي فولاد سرد نوردشده ال اس اف از دهه 1850 ميلادي آغاز گرديد. ولي استفاده از آن تا انتشار اولين ضوابط انجمن امريكايي آهن در 1946 گسترش زيادي پيدا نكرد. امروزه بدليل كيفيت مناسب ساخت و سرعت بالا و مقاومت بالا در برابر زلزله از آن در كشورهاي انگلستان، امريكا، كانادا، استراليا، ژاپن و... استفاده مي كنند. اين سيستم ساختمانی دارای تاييديه فنی از مرکز تحقيقات ساختمان و مسکن بوده و بعنوان يکی از تکنولوژی های نوين ساختمان در کشور به طور رسمی معرفی شده است.

 

معرفی سازه ال اس اف

 

تعریف و توضیح سازه فولادی سبک  (LSF)

سازه فولادی سبک که به اختصار به آن سازه ال اس اف گفته می شود، یکی از سیستم های نوین ساختمانی است که برای اجرای ساختمان های با طبقات محدود که معمولا تا 5 طبقه می باشد استفاده می شود و از سیستم های مورد تایید مهندسان عمران در کشورهای توسعه یافته و مدرن می باشد. این سازه از ورق های فولادی نورد شده برای تامین پایداری ساختمان، صفحات و تخته های گچی به عنوان پوشش درونی و قطعات دیواره خارجی به عنوان نما تشکیل شده است. این سیستم توانایی ترکیب با سیستم های سازه ای دیگر را دارا می باشد. استفاده از این سیستم وزن سازه را تا پنجاه درصد کاهش می دهد و این بزرگترین امتیاز در برابر زلزله می باشد.

این سیستم که شباهت زیادی به روش های ساخت ساختمان های چوبی دارد، بر اساس کاربرد اجزایی به نام استاد (Stud) یا وادار و تراک (Track) یا رانر شکل گرفته است و از ترکیب نیمرخ های فولادی گالوانیزه سرد نورد شده، ساختار اصلی ساختمان برپا می شود. مقاطع مورد استفاده در این سیستم U,C و Z است، که معمولاً با اتصالات سرد به یکدیگر متصل می شوند. 

این سیستم در اکثر موارد با سقف سبک و به صورت موردی با انواع دیگر سقف اجرا می شود. تیر و تیرچه های این نوع سقف های سبک، همانند استاد و تراک های دیوار ها است .  سقف نهایی معمولاً از نوع شیب دار و با استفاده از خرپاهای فلزی ساخته شده از پروفیل های سرد نورد شده در نظر گرفته می شود . قسمت های دیگر ساختمان نیز با استفاده از پروفیل های سرد نورد شده اجرا می شوند و با انواع نماها از قبيل سنگ, آجر نما, نمای PVC , چوبی يا آلومينيومی, رنگ, کاشی, سراميک و ... بر روی اين ديوار قابل اجرا است و از داخل نيز همانند ديوارهای معمول امکان اجرای رنگ, کاغذ ديواری و ... بر روی پانلهای گچی وجود خواهد داشت. فضای درون ديوار نيز با عايق صوتی و حرارتی مناسب پر مي گردد .

 مقاطع فولادي جدار نازك, ورقهاي فولادي گالوانيزه هستند كه با استفاده از نورد سرد و با استفاده از روش Roll Forming در کارخانه شكل دهي مي شوند. بر اساس آیین نامه تدوین شده برای مقاطع فولادی سبک نورد شده ضخامت فلز پایه (ضخامت فلز بدون احتساب پوشش های محافظ) بین 455¸0 میلی متر تا 3 میلی متر تدوین شده است.  توليد و برش اين مقاطع در کارخانه باعث مي گردد , توليد مقاطع با كيفيت مناسب و يكنواخت در حجم و سرعت بسيار بالا انجام گيرد . قرارگيری اين مقاطع فولادی در فواصل نزديک به هم ديوارهای باربری را ايجاد می نمايد که مقاومت و سختی مناسبی را در برابر بارهای جانبی ناشی از باد و زمين لرزه دارا می باشند

كليات

اجرای سازه LSF در ساختمان هاي فولادي سبك سرد نورد شده به دو روش كلي قاب بندي طبقه اي  و قاب بندي ديواري ممتد اجرا مي شوند در روش اجراي طبقه اي ابتدا ديوار طبقه و سپس سقف و پس از تكميل قاب بندي ديوار و سقف، ديوار طبقه فوقاني اجرا مي شود. حال آن كه در روش اجراي ديواري، ديوارها در چند طبقه ساخته و نصب شده و سپس سقف طبقات اجرا مي شود.

اجرای سازه LSF

 


لطفا جهت مشاهده مطالب تکمیلی بر روی لینک های زیر کلیک فرمایید:

mail اجرای سازه ال اس اف LSF

mail مزایا و معایب سازه های ال اس اف LSF

mail الزامات طراحی و اجرای سازه ال اس اف LSF

mail اجرای سقف کناف

mail اجرای نمای فایبر سمنت

 


دیدگاه خود را بیان کنید